Din hunds ophold

Under din hunds ophold i Syddjurs Hundepension vil den få tildelt sin egen boks og løbegård.

Boksen er på 6 m2 og indrettet med hundens medbragte kurv, skåle og legetøj - eller med pensionens. Her vil der selvfølgelig altid være frisk vand.

Din hund har i dagtimerne fri adgang til egen løbegård på ca. 7 m2. Her kan den trække frisk luft, når den har lyst og frit bringe legetøj eller yndlingsbamsen frem og tilbage.

Men din hund skal selvfølgelig ikke kun tilbringe sin ferie her. Derfor lufter vi hundene flere gange dagligt i det naturskønne område omkring gården. Din hund vil også dagligt komme en tur på legepladsen.

Legepladsen er på ca. 1000 m2, og her er der mulighed for at lege alene eller med andre hunde. På legepladsen vil vi være der til at stimulere hunden til nye udfordringer, så dens ophold bliver varieret og spændende. 

Indenfor aktiveres hunden med forskelligt aktivitetslegetøj i løbet af dagen, så den får brugt sin næse og sit hoved mest muligt. Guf i form af ben, kiks o.lign. er inkluderet i opholdet.

Alle disse aktiviteter gør hunden træt, og derfor sætter vi selvfølgelig også tid af i løbet af dagen til rolige stunder, hvor hundene kan slappe af.