Info før ophold

Helbred og dyrlæge
Din hund skal være sund og rask ved ankomst. Vi modtager kun hunde, der er alm. vaccineret indenfor de sidste 36 måneder samt Leptospirose og ekstra kennelhostevaccineret (i snuden) inden for de sidste 12 måneder. Husk at medbringe vaccinationskort/sundhedsbog. 
Får din hund medicin, giver vi det gerne. Medicinen skal være dyrlægeordineret og i original emballage. 
I tilfælde af dyrlægebesøg benyttes pensionens dyrlæge. Omkostningerne er på ejers regning.

Lopper
Din hund skal gerne være behandlet mod lopper og flåter. Loppemidler kan bl.a. købes hos dyrlæger, i dyrehandler og på apoteker. 

Forsikring
Din hund skal være lovpligtigt ansvarsforsikret og er dækket af egen forsikring under opholdet.

Foder
Vi mener ikke, at hunde har godt af pludselige foderskift. Medbring derfor det, din hund plejer at spise derhjemme. Om det er tørkost, Barf, frikadeller eller vi skal smøre en rugbrød med leverpostej har ingen betydning. Alt efter hvad din hund er vant til, fodrer vi 1 - 3 gange dagligt. 
Har du ikke mulighed for at medbringe foder, kan der dog købes tørkost i pensionen.

Egne sager
Vi har altid en kurv med tæppe, skåle og legetøj klar til din hund, men den vil sikkert foretrække sit eget. Du er derfor velkommen til at medbringe det, du har lyst til. Hundens egne sager bliver i dens boks/løbegård under hele opholdet.

Kontakt på ferien
Hvis du savner din hund, mens den er på ferie hos os, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan det går.